Contacteaza-ne pentru o oferta de pret (004) 0745-886.933    sau   
Cere oferta
 
 
Contacteaza-ne pentru o oferta de pret (004) 0745-886.933    sau   
CERE OFERTA
 
 

Internet Marketing


O multime de optiuni. O infinitate de posibilitati

Internet marketingul te ajuta sa fii observat, sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi.
Insa pentru ca un brand sa ajunga sa intre in atentia publicului, necesita multa munca. Aici intervine SilkWeb. Prin intermediul serviciilor de marketing pe care le oferim, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti, si impicit sa iti maresti vanzarile.

GOOGLE ADWORDS

AdWords este un serviciu de publicitate online furnizat de Google, serviciu ce ofera campaniicost per click, cost per impression si cost per conversion pentru anunturile publicitare de pe Google.com si site-urile partenere.
Insa deoarece simpla rulare a unei campanii AdWords nu garanteaza succesul acesteia, SilkWeb vine in sprijinul tau si al afacerii tale punandu-ti la dispozitie experienta unor specialisti acreditati de Google.

FACEBOOK ADS

Spre deosebire de Google AdWords, reclamele care ruleaza prin Facebook Ads, sunt afisate doar in cadrul retelei de socializare Facebook. Acest aspect insa nu reprezinta un neajuns, mai ales daca luam in calcul numarul urias de utilizatori care folosesc Facebook. Prin intermediul acest serviciu ai acces la cei peste 800 de milioane de utilizatori inregistrati, si mai mult decat atat, poti sa iti alegi audienta in functie de locatie, varsta si interese.

SOCIAL MEDIA

Ce este Social Media? Daca e sa definim simplu aceasta notiune, putem spune ca Social Media este un grup de aplicatii care folosesc internetul pentru a crea si schimba intre ele continut generat de utilizatori. Devine evident faptul ca social media este un aspect al procesului de internet marketing ce nu poate fi ignorat. Impactul pe care campaniile social media il poate avea asupra afacerii tale online poate fi urias.

E-mail marketing

Campania de e-mail marketing reprezinta o metoda clasica de a aduce noi clienti sau de a fundamenta relatiile cu clientii existenti. Secretul succesului acestui tip de campanii de marketing consta in primul rand in modul de prezentare al mesajului, deoarece utilizatorii sunt obisnuit sa fie asaltati cu mesaje de tip spam, si din acest motiv mesajele tale ar putea fi pur si simplu trecute cu vederea.

Hai sa stabilim detaliile proiectului tau, şi ne apucam de treaba
Cere oferta
Iti place aceasta pagina?