Contacteaza-ne pentru o oferta de pret (004) 0745-886.933    sau   
Cere oferta
 
 
Contacteaza-ne pentru o oferta de pret (004) 0745-886.933    sau   
CERE OFERTA
 
 

Magazine online

Platforma SilkMart: gandita pentru a vinde

  • O multime de functionalitati si optiuni
  • Platforma e-commerce 100% customizabila
  • Suport pentru SEO
  • Integrare social media
  • Rapid, simplu, eficient
Cere oferta
Sectiunea de administrare SilkMart
Vezi demo
prev Cateva dintre magazinele realizate de noi next
Quickmobile
Quickmobile www.quickmobile.ro
bioki.ro
bioki.ro www.silkweb.ro
Crystalglamour.ro
Crystalglamour.ro www.crystalglamour.ro
ELF - eyeslipsface.com.ro
ELF - eyeslipsface.com.ro www.eyeslipsface.com.ro
Abelard.ro
Abelard.ro www.silkweb.ro
marimi.ro
marimi.ro www.marimi.ro
mirakids.ro
mirakids.ro www.silkweb.ro
One-IT.ro
One-IT.ro www.one-it.ro
Hypericum Plant
Hypericum Plant www.hypericum-plant.ro
Sportisima.ro
Sportisima.ro www.sportisima.ro
GamesLine
GamesLine www.gamesline.ro
Bumbi
Bumbi www.bumbi.ro
Ordis.ro
Ordis.ro www.ordis.ro
Go Mag
Go Mag www.gomag.ro
nft
nft www.nft.ro

SilkMart e-commerce in cateva cuvinte

SilkMart este o platforma de e-commerce scalabila destinata atat magazinelor mici, ce vand cateva sute de produse, cat si magazinelor ce au sute de mii de produse in oferta lor. Magazinele online dezvoltate pe baza platformei SilkMart, vin dotate cu tot ceea ce ai nevoie pentru a incepe sa vinzi online in cel mai scurt timp. Insa ceea ce deosebeste SilkMart de alte platforme e-commerce este faptul ca ai posibilitatea de a-ti configura magazinul in functie de necesitati. Poti renunta la tot ceea ce nu ai nevoie, si poti beneficia de un magazin online ieftin la care poti adauga module ulterior.

Catalog produse

SilkMart e-commerce iti pune la dispozitie un sistem complet de gestiune a categoriilor de produse si a produselor. In plus,ai posibilitatea sa iti configurezi dinamic atributele produselor si sa folosesti aceste atribute ca si filtre,simplificand astfel procesul prin care utilizatorul gaseste produsul cautat.

SEO

Optimizeaza-ti usor site-ul pentru motoarele de cautare cu ajutorul instrumentelor pe care SilkMart ti le ofera: URL-uri editabile pentru produse si categorii, Google sitemap, editarea de tag-uri meta.

Agenti de vanzari

Platforma noastra este gandita pentru a facilita munca in echipa. Ca si administrator, poti sa creezi conturi de agenti de vanzari, sa le atribui agentilor clienti exclusivi sau sa urmaresti le urmaresti productivitatea.

Promovare produse

Iti poti promova produsele eficient fie prin bannere, fie prin optiunea de a-ti stabili singur ordinea si pozitia in care vor fi afisate acestea in site.

Integrare retele sociale

Retelele sociale sunt un factor important in procesul de promovare al magazinului. SilkMart iti permite sa integrezi usor contul tau de Twitter si Facebook pentru a-ti tine la curent clientii cu noutatile magazinului tau.

Ofertare prin e-mail

Simplifica-ti modul in care lucrezi cu cei care iti vand produsele sau cu clientii fideli. Prin modulul de ofertare prin e-mail poti trimite oferte personalizate, poti oferi reduceri de pret sau transforma ofertele in comenzi.

Rapoarte e-commerce

Urmareste evolutia magazinului tau cu ajutorul modulului de rapoarte: diverse rapoarte de vanzari, integrare cu Google Analytics, cautari produse, rapoarte clienti, etc.

Instrumente de marketing

Ai posibilitatea de a-ti atrage clientii prin diversele metode pe care SilkMart ti le ofera: cupoane promotionale, reguli pentru reduceri de pret, pagini customizate pentru promotii,asocieri de produse, alternative pentru produse, etc.

Feed-uri pentru comparatoare

Pentru a-ti usura treaba atunci cand vine vorba de promovarea produselor in comparatoarele de preturi, iti oferim posibilitatea de a-ti construi simplu liste de produse pentru comparatoarele de preturi.

Import si export produse

Populeaza-ti cu usurinta magazinul cu produse folosind optiunea de import de produse. Ai posibilitatea sa faci import/export de produse din/in fisiere Excel, CSV, XML.

Comenzi

Gestioneaza simplu si rapid comenzile primite din site sau comenzile telefonice, trimite facturi, modifica comenzi existente. Totul din cateva click-uri.

Iti place aceasta pagina?