Academia de eCommerce by SilkWEB edita II-a

Tinteste prima pagina in Google: cum sa faci SEO si sa nu fii penalizat.​

academie-de ecommerce

Discutii despre SEO, optimizarea unui site, schimbari in algoritmul Google, despre penalizari si local SEO cu exemple concrete.

Participa si tu GRATUIT la editia 2-a din 13 Iulie 2016

Ce este Academia de eCommerce?

Conceptul evenimentului este “totul despre eCommerce” si la fiecare eveniment vom aborda un subiect diferit legat de piata de comert online, incepand de la construirea unei afaceri online si pana la automatizarea sarcinilor de marketing legate de site. 

Evenimentele se adreseaza antreprenorilor care au deja un business online dar si celor incepatori, cei care isi doresc din prima un site cu potential crescut de castig. De asemenea, asteptam cu interes participarea colegilor bloggeri, cat si a altor persoane interesate sa invete totul despre eCommerce.+ 10 ani experienta

Ca si agentie, avem o experienta de peste 10 ani, timp in care am dezvoltat doua proiecte uriase de care suntem mandri: platforma eCommerce SilkMART si aplicatia de monitorizare MintMetrics.

+ 500 de proiecte

Ne mandrim cu un portofoliu de peste 500 de proiecte si afaceri online, dintre care 150 sunt magazine online dezvoltate pe platforma noastra SilkMart.

Google Partener

Suntem agentie certificata Google Partner iar echipa noastra si-a luat cu brio examenele pentru Google Analytics Individual Qualification, Google AdWords Search Advertising si Hubspot Inbound Certification.

Citeste noile articole despre SEO

De Ce Meriti Sa Fii Penalizat De Google
Imagineaza-ti ca te trezesti intr-o dimineata si, ca de obicei, iti verifici contul de Google Analytics. Dar ceva nu e[...]
Tot Ce Trebuie Sa Stii Despre SEO [Infografic]
Mai mult, astazi iti spunem tot ce trebuie sa stii despre SEO in 2016. Lucrurile s-au schimbat mult, chiar si[...]
RankBrain: Schimbari SEO Intr-o Lume Automatizata
Probabil ai auzit si tu pana acum de existenta RankBrain, un nou algoritm bazat pe Inteligenta Artificiala, lansat de Google.[...]
Penguin 2.0 – Lupta Pentru SEO Spam Continua
Penguin 2.0 a fost cel mai aprins subiect in ultima perioada din zona SEO. Afirmatiile lui Matt Cutts - seful[...]
cosmin daraban

Cosmin Daraban

Am 16 ani experienta online, din 2005 sunt CEO & Co-Founder SilkWEB Vorbesc din experienta despre marketing in ecommerce, optimizare rata de conversie, crestere trafic si vanzari (SEO, SEM & UX). Implicat in lansarea si dezvoltarea a peste 150 de magazine online din nise diferite. In peste 10 ani de activitate la SilkWEB, impreuna cu echipa, am ajutat peste 500 de firme sa isi creasca traficul si vanzarile online.

De ce sa participi?

Evenimentele sub umbrela Academia de eCommerce by SilkWeb au scopul de a-ti furniza cele mai proaspete informatii si ponturi de pe piata, legate de comertul online: creare, lansare si dezvoltare afaceri online, SEO, local SEO, strategii PPC (Google AdWords, Facebook Ads etc.), Social Media Marketing, Email Marketing, Lead Generation & Lead Nurturing, Optimizarea Ratei de Conversie, marketing automation, instrumente de analiza si monitorizare etc.

La cea de-a doua editie a Academiei de eCommerce by SilkWeb iti vom arata cum sa iti optimizezi site-ul in totalitate, pentru a raspunde asteptarilor si dorintelor clientilor tai. Iar in momentul in care le oferi lor ceea ce isi doresc, Google este multumit.

De asemenea, iti vom oferi ponturi legate de optimizarea SEO specifica in cazul in care ai o afacere locala. Urmand tacticile de local SEO ai sansa sa obtii rezultatele dorite mai repede, sa obtii o pozitie mai buna decat firmele concurente si sa intri pe noi piete, pe care, poate, pana acum, nici nu le-ai luat in considerare.

Urmatoarea editie incepe in exact:

04
Zile
17
Ore
56
Minute
28
Secunde
academie-de ecommerce

Inscrie-te GRATUIT. Mai sunt doar 15 locuri disponibile.