Aproximativ 2 minute timp de citire

ECOMfest 2014 – primul eveniment care aduce impreuna consumatorii si magazinele online romanesti

In data de 25 Octombrie 2014, in Bucuresti, va avea loc Targul magazinelor online ECOMfest, in incinta Magazinului Unirea Shopping Center, Aripa Calarasi, etaj 2, prilej cu care vom sarbatori Offline Ziua Comertului Electronic Romanesc.

Acum ai posibilitatea sa ii intalnesti pe cei din spatele magazinelor online, sa profiti de promotii, vouchere si multe alte surprize pregatite de participanti si nu in ultimul rand sa impartasesti experiente cu oameni pasionati de acelasi domeniu, oameni care cred in comertul online si dezvolta afaceri in mediul online.

Ce isi propune acest eveniment?

Sa aduca fata in fata magazinele online in offline, sa educe publicul, sa prezinte beneficiile comertului electronic si sa ofere siguranta pentru cei care inca nu au incredere in cumparaturile online.

Magazinele participante vor avea propriul stand pe care il vor amenaja dupa bunul plac, unde isi vor prezenta o parte din produsele din magazin si vor prelua comenzi de la cei care le viziteaza standul si isi doresc produsele pe care le comercializeaza.

Fiecare magazin participant va oferi vouchere si discount-uri, prin care sa isi atraga cat mai multi clienti.

Ce castigi tu ca si vizitator?

Vei avea posibilitatea sa ii intalnesti pe cei din spatele magazinelor online, sa afli totul despre siguranta tranzactiilor online si sa beneficiezi de promotii si reduceri pregatite pentru toti cei care spun “prezent” la acest targ. Mai mult decat atat, ai sansa sa iti cunosti drepturile ca si consumator, ceea ce iti va fi util de fiecare data cand vei alege sa faci cumparaturi online.

ghid email marketing
Solutia la care ai visat este aici

Inscrie-te pentru a castiga

Secretele vanzarilor prin email marketing

Ce castiga magazinele online participante?

  • potentiali clienti

  • fidelizarea clientilor care au mai facut cumparaturi din magazinul online

  • o mai mare incredere in magazin si in serviciile pe care le ofera

  • vanzari online la fata locului

  • lead-uri pe termen lung

  • promovarea magazinului si expunere media

  • audienta premium

Organizatorii au si o oferta pentru proprietarii magazinelor online care doresc sa participe la acest targ – oferta early-bird valabila pana in 6 Octombrie pentru inscriere. Rezerva-ti propriul stand de 9mp la ECOMfest la pretul de 399 eur (TVA inclus). In perioada 7-18 Octombrie, pretul standard este de 499 eur (TVA inclus).

Cum te poti inscrie?

Trimite un e-mail la contact@gpec.ro cu subiectul “Vreau sa fiu expozant la ECOMfest”, in care sa lasi toate datele fiscale (denumirea firmei, CIF, J, IBAN, sediu social) pentru a-ti emite factura si datele tale de contact (telefon mobil, e-mail)

Vrei sa stii care magazine online vor fi prezente la acest targ?

In curand va fi anuntata lista magazinelor participante la ECOMfest, asadar te asteptam si pe tine sa sarbatorim impreuna Ziua Comertului Electronic Romanesc!

Vino si tu la ECOMfest!

Adriana
Follow me

Comments

comments