Aproximativ 1 minute timp de citire

Dupa ce motorul de cautare Google anunta in repetate randuri ca va afisa rezultate in timp real , acum a lansat noul sistem al motorului de cauatare cu numele de Caffeine .

Aceste noi actualizari permit indexarea mult mai rapida a continutului unui site, astfel o informatie noua aparuta pe o pagina web are sansa sa apara in rezultatele cautarilor in doar cateva secunde, iar daca pagina respectiva este corect optimizata din punct de vedere SEO aceasta are mari sanse sa apara chiar si in prima pagina. Actualizarea continutului este tot mai importanta din punct de vedere al optimizarii unui site, dar daca acel continut nu este destul de mult promovat in internet, motoarele de cautare v-or diferentia afisarea rezultatelor pentru anumite cuvinte cheie relevante acelui site.

In cel mai scurt timp aceste modificari se vor simti si in afisarea rezultatelor din google.ro . Oficialii Google spun ca noul sistem va procesa aproape 100 de milioan de GB de informatie zilnic pentru a oferii cele mai bune si mai actualizate informatii.

Petru a intelege cum functioneaza motorul de cautare de la Google vizionati clipul urmator :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BNHR6IQJGZs&feature=player_embedded[/youtube]

Sursa informatiei : blogul oficial Google

Cosmin Daraban

CEO la Gomag
18 ani experienta online
Din 2005 CEO & Cofondator SilkWEB & Gomag.
Scriu din experienta despre marketing in ecommerce,
optimizare rata de conversie, crestere trafic si vanzari (SEO, SEM & UX)
Implicat in lansarea si dezvoltarea a peste 650 de magazine online din nise diferite.

Comments

comments