Aproximativ 1 minute timp de citire

google+ page

Google+ reteaua de socializare a motorului de cautare, mai face un pas important in lupta cu rivalul Facebook , prin lansarea unei noi functii si anume Google+ Pages destinat companiilor si marilor branduri care doresc sa-si promoveze produsele / serviciile si in aceasta retea, aceasta fiind o alternativa la Facebook fan page. Noul produs vine tarziu pentru firmele care nu au ascultat sfaturile oficialilor companiei care au cerut ca brandurile si companiile sa nu-si faca pagini pe reteaua sociala, deoarece urmeaza a fi lansata aceasta posibilitate.

Pentru ca in spatele fiecarei companii se afla o echipa de oameni, acum interactinea dintre acestia si cercurile de prieteni / fani devine mult mai facila, in Google+ existand hangout – modul care permite chat-ul cu voce si video intre utilizatorii retelei.

Clipul ce urmeaza explica perfect modul de functionare a Google+ Pages

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ozxfUtgySlo&[/youtube]

Tot acum compania a lansat si functia Direct Connect care permite accesarea paginilor din Google+ prin simpla cautare +, urmata de numele firmei. ex: +silkweb , dar momentan aceasta functie este disponibil pentru unu numar limitat de pagini ( +Google, +Pepsi, and +Toyota )

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NY8L_SzNr70&[/youtube]

Cum cream o pagina pe Google+ ?

Este foarte simplu, daca ai un cont pe aceasta retea de socilizare accesezi : https://plus.google.com/pages/create – iar de aici sigur sti ce ai de facut, in caz contrat te ajutam noi :).

Poti urmarii activitatea noastra din Google+ accesand : +silkweb 

Pe blogul nostru mai poti citi un articol oficial despre prima pozitie in google, sa afli mai multe informatii despre implementarea butonului +1 , sau poti sa ne trimiti informatiile firmei tale pentru a te pune pe google places.

ghid email marketing
Solutia la care ai visat este aici

Inscrie-te pentru a castiga

Secretele vanzarilor prin email marketing

Comments

comments