logo gpec

In acest an au fost o serie de evenimente legate de e-commerce, organizate de GPeC, aici putem aminti : Conferintele Nationale De E-Commerce din luna mai, cursurile de la Scoala De Vara, cei absenti pot sa vada ce s-a intamplat la acele cursuri. Cum este si normal, acum urmeaza rasplata pentru cei mai buni.

In acest context cei mai buni, reprezinta defapt magazinele online care au trecut cu bine criteriile de jurizare, aspecte analizate de cei care se afla si printre speakerii evenimentului.

Te Invitam la Decernarea Premiilor GPeC 2012 

Unde? Cand ? Cum ?

Festivitatea de premiere se desfasoara marti, pe 30 octombrie 2012, la Crystal Palace Ballrooms, situat pe Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, Bucuresti, sala Atena.

Cei interesati de ultimele tendinte in e-commerce, trend-uri, cifre si statistici din piata, plus rezultatele sondajului Voice of Custumer, derulat pe magazinele online inscrise in competite (s-au inregistrat peste 11.000 de raspunsuri).

Accesul la conferinta este gratuit, cei interesati trebuie doar sa solicite o invitatie pe adresa de email contact@gpec.ro pana pe data de 27 octombrie 2012, in care sa incluzi numele tau complect, firma pe care o reprezinti, functia ta in acea companie, adresa paginii web, numarul de telefon si bineinteles adresa ta de email.

Intervalul orar in care se desfasoara conferinta este 13:00 – 18:30, iar festivitatea de premiere incepe la ora 19:30.

Alte informatii plus lista speakerilor de la eveniment le vezi pe pagina oficiala

Castiga primii clienti in 30 de zile

Pentru asta am realizat un plan de actiune unic in Romania, care cuprinde 7 elemente esentiale pentru afacerea ta online. Peste 100 de clienti l-au implementat deja. Vrei si tu?

plan actiune

Asculta si tu spotul Galei 😉 !

Follow me

Cosmin Daraban

GM at SilkWEB
17 ani experienta online
Din 2005 CEO & Cofondator SilkWEB & MintMetrics din 2012
Scriu din experienta despre marketing in ecommerce,
optimizare rata de conversie, crestere trafic si vanzari (SEO, SEM & UX)
Implicat in lansarea si dezvoltarea a peste 150 de magazine online din nise diferite.
Follow me

Comments

comments