Strategia de marketing unica care te ajuta sa castigi mai mult Trafic si Vanzari Pentru Afacerea Ta

Implementand Planul Nostru de Actiune

Iti duci afacerea ta online la urmatorul nivel

2583 de antreprenori au accesat acest plan

7 Elemente care iti cresc afacerea online

Pentru ca si cel mai bun produs din piata are nevoie de marketing, dovada fiind faptul ca si marile branduri din lume - Apple, Amazon, Google, Coca Cola, McDonald's si multi altii se promoveaza online pentru a ajunge la noi clienti sau a vinde mai mult celor existenti.

Cunoscand aceste informatii, la SilkWeb am realizat un plan de actiune unic in Romania, ce cuprinde 7 elemente, pe care l-am implementat cu succes atat in strategia noastra, cat si la peste 100 de clienti in ultimul an.

Practic este vorba de un intreg proces pe care trebuie sa le faci pentru a atrage mai mult trafic in site, plus o serie de actiuni care iti vor aduce mai multi clienti si mai multe vanzari generate prin website.

Pentru ca ai nevoie de optimizare SEO responsabila, care te salveaza de penalizarile Google si iti aduce mai mult trafic in site

Iar daca vrei rezultate rapide, reclamele PPC cu Google AdWords iti vor depasi asteptarile

In plus, ai nevoie de Social Media, pentru ca iti doresti sa ajungi direct in fata oamenilor interesati de ceea ce vinzi

Iar Email Marketing iti ofera satisfactia de a castiga un numar mai mare de vanzari

De aici ai nevoie de Lead Generation, pentru a transforma simplii abonati in clienti valorosi

Impreuna cu Facebook Ads, te asiguri ca ajungi la publicul potrivit, mai repede decat firmele concurente

Impreuna cu acestea, ai nevoie de Optimizarea ratei de conversie, pentru ca site-ul tau sa vanda la pontential maxim 24/7

De ce am creat acest plan de actiune?


Dupa 12 ani de experienta, timp in care am oferit servicii de digital marketing separat, am hotarat sa facem un experiment: am integrat principalele 7 strategii de marketing intr-una singura, creand pachete complete pentru nevoile oricarui business.

Experimentul a durat mai bine de doi ani, timp in care am ajutat peste 100 de firme nerabdatoare sa isi creasca traficul, vanzarile, clientii, rata de conversie si sa se transforme intr-un brand, sa isi indeplineasca scopurile.

Planul nostru de actiune este diferit de orice se gaseste pe piata. Si stilul de lucru al echipei noastre este diferit. Dupa atat de mult timp, in care am acumulat experienta solida, am trecut prin schimbari majore determinate de algoritmii Google, prin evolutia platformelor de socializare, in special Facebook si schimbarea comportamentului de cumparare al clientilor, am ajuns la concluzia ca, pentru a avea succes si 100% sanse sa ajungi lider de piata, ai nevoie sa aplici toate strategiile de digital marketing in mod integrat.​


cosmin daraban

Cosmin Daraban

CEO&Co-Founder SilkWEB

Despre autor

Am 17 ani experienta online, din 2005 sunt CEO & Co-Founder SilkWEB. Vorbesc din experienta despre marketing in ecommerce, optimizarea ratei de conversie, crestere trafic si vanzari (SEO, SEM & UX). M-am implicat in lansarea si dezvoltarea a peste 200 de magazine online din nise diferite. In cei peste 12 ani de activitate la SilkWEB, impreuna cu echipa, am ajutat peste 600 de firme sa isi creasca traficul si vanzarile online.

cristina catinca

 Cristina Catinca 

  

quote-left

Colaborarea cu Silkweb este un parteneriat care ma multumeste. Am optat pentru unul din pachetele lor de servicii de marketing, si din prima zi am simtit ca intreaga echipa se implica pentru a construi o relatie de incredere si de durata.

octavian manescu

 Octavian Manescu 

  

quote-left

Am colaborat cu echipa Silkweb vreme de aproape un an şi îi recomand fără rezerve. Dincolo de know-how-ul solid legat de gestionarea campaniilor AdWords sau Facebook, ce am apreciat în mod deosebit a fost flexibilitatea. Echipa Silkweb s-a concentrat întâi de toate pe analiza nişei în care Retro Boutique activează, şi apoi au făcut implementarea propriu-zisă a campaniilor de marketing. Rezultatele au fost deci pe măsura aşteptărilor.

clienti silkweb

Afla cum poti castiga mai mult trafic si vanzari pentru afacerea ta


Completeaza acest formular si il primesti imediat.

2583 de antreprenori au accesat acest plan