7 Strategii de marketing online pentru afacerea ta


Transforma noul an in anul afacerii tale, abordand de la inceput o strategie de marketing care sa combine atat cerintele si regulile motoarelor de cautare precum si recomandarile specialistilor.

De ce ai nevoie de un plan concret? Deoarece pe parcursul zilelor este posibil sa iti pierzi concentrarea, fiind ocupat pana peste cap cu toate sarcinile ce tin de bunul mers al afacerii tale pe langa care, nu uitam, ai si o viata personala de care trebuie sa ai grija.

Din cuprins - inregistrare 7 Strategii de marketing online pentru afacerea ta

  • De ce sa iti optimizezi site-ul pentru mobil si cum decurge procesul de optimizare
  • Ce facem cu strategia de continut in 2017?
  • De la SEO general la SEO Local - cand localul bate rezultatele Google
  • Cum iti automatizezi mesajele pe email si sa vinzi fara efort
  • Cat conteaza factorul incredere si cum il cultivi pe platformele sociale
  • Cum arata piata de eCommerce in Romania la momentul actual
  • Cum poti evita penalizarile algoritmului Google

Planul de actiune format din strategiile pe care le vei descoperi la Academia de eCommerce te va ajuta sa ramai setat pe cel mai bun curs spre destinatia pe care ti-ai propus-o in noul an: fie ca e vorba de profit, numar de vanzari, numar de clienti, chiar premii pe care ti-ai propus sa le castigi.

Castiga vizibilitate in Google 

Si fa mai multe vanzari din traficul obtinut

Oameni ca tine cauta acum in Google produsele / serviciile tale. Asigura-te ca persoanele interesate de ceea ce vinzi ajung mai rapid in site-ul tau decat la concurenta. La SilkWEB oferim servicii responsabile de SEO si digital marketing inca din anul 2005. Te ajutam sa iti cresti traficul si vanzarile aplicand cele mai noi strategii de promovare online, pastrand etica motoarelor de cautare, evitand astfel orice sansa de a atrage o penalizare din parte Google.

Vrei mai mult trafic si vanzari? Vrei sa iti cresti afacerea?

Urmareste-ne in social media, pentru a afla mereu noutatile: