Developer PHP

Suntem in cautarea unui nou coleg pentru echipa noastra de programatori din Baia Mare. Ce avem nevoie din partea ta:

 • cunostinte solide de PHP si MySQL
 • experienta cu un framework
 • cunostinte la un nivel mediu de HTML, CSS, JavaScript (jQuery)

Daca cerintele jobului sunt compatibile cu experienta ta profesionala, trebuie sa stii ca responsabilitatile tale ar fi:

 • sa dezvolti si sa integrezi site-uri, aplicatii PHP;
 • sa analizezi proiectele si sa estimezi timpul de lucru;
 • sa lucrezi eficient, sa scrii cod optim

developer php

De ce sa te alaturi echipei SilkWeb?

 1. Vei lucra cu cei mai buni oameni

Echipa noastra este formata din cei mai buni dintre cei mai buni, atat la nivel profesional cat si personal. Suntem primitori, prietenosi, sociabili si ne sustinem reciproc pentru ca stim, doar asa putem evolua. Vei lucra cu oameni certificati in multiple domenii, care te vor motiva sa muncesti cu drag. Maramureseni si maramuresence calme (impresionant, nu?) te vor primi cu bratele deschise in echipa, te vor sustine si vor deveni prietenii tai, inainte sa iti dai seama.

 1. Vei lucra intr-un mediu prietenos, bazat pe incredere

Suntem o echipa si daca nu am avea incredere in colegii nostri, cum am putea sa evoluam si sa ii ajutam pe clientii nostri? Ne bazam unul pe celalalt pentru a finaliza task-urile care ne revin si suntem dornici mereu sa avem succese impreuna, ca o echipa. Tocmai de aceea, o sa iti dau si un pont pentru interviul la care te vom chema: luam in considerare prezenta ta la interviu, starea de spirit pe care ne-o insufli, felul in care vorbesti despre tine si dorinta de a face parte din echipa SilkWeb.

Mai mult, vei face parte din echipa care dezvolta un produs folosit pana acum de sute de clienti din Romania. Vei ajuta la imbunatatirea continua a platformei Gomag si vei avea parte de numeroase satisfactii, mai ales atunci cand vei descoperi ca tu esti unul dintre motivele pentru care clientii nostri au succes.

 

 1. Faci propriile alegeri si ai libertatea de a evolua in cadrul firmei

Avem o multime de colegi care au avansat in cadrul firmei si asta fara sa le ia ani de zile. Recunoastem meritele si talentul acolo unde il vedem si il rasplatim din plin. Bineinteles, si financiar.

 1. Ai suport pentru dezvoltarea personala si profesionala

Periodic au loc traininguri unde impartasim noutati din domeniu, discutam strategii de actiune, identificam solutii pentru probleme etc. La SilkWeb nu vei fi singur. De fiecare data cand ai nevoie de ajutor sau un sfat ne vom mobiliza pentru a fi acolo pentru tine, facand ceea ce stim sa facem mai bine: sa fim buni colegi si prieteni.

 1. Vei participa la teambuilding-uri memorabile

Excursii la cabana? Bifat. Drumetii pe munte? Bifat. Picnic sub ciresi? Bifat. Iesiri pe bicicleta? Bifat. Rafting? Bifat. Jungle Park? Bifat. Team Outdoor Race? Bifat.

echipa silkweb

 1. Happy Coffee Lunea

Stim ca ziua de luni poate fi extrem de obositoare si enervanta. Tocmai de aceea preferam sa o incepem intr-o nota relaxata, cu toata echipa la cafea. A, si sa nu uitam. Lunea avem si ciocolata din partea casei.

 1. Te vei bucura de un spatiu de munca primitor

Ideea e ca petrecem cel putin 8 ore la munca – deseori mai mult decat petreci cu familia si prietenii. Tocmai de aceea, la SilkWeb avem un birou primitor, cu o priveliste grandioasa spre crestele maramuresene. Unde muncim noi vei munci si tu. Trebuie sa stii ca avem si spatiu de socializare, prezentare, joc si gatit.

 1. Pizzaaaa

Cel putin o data pe luna, pizza nu lipseste de pe masa noastra. Fie ca este vorba de ziua de nastere a unui coleg (pe care o sarbatorim cu fast, cadouri si tort delicios), fie avem de celebrat o ocazie speciala (cum ar fi certificarea intregii echipe intr-un instrument sau altul), comandam pizza si ne simtim bine, pentru a ne apuca apoi de lucru, cu mai mult spor.

pizza la silkweb

Ce alte beneficii mai ai in echipa SilkWeb?

 • salariu negociabil in functie de competente si experienta
 • asigurare de viata
 • abonament la sala

Restul te lasam sa le descoperi pe parcurs.

Si, ca sa rezumam tot ce am spus pana acum:

Anunt de angajare!

Cautam un magician al codului care e capabil sa transforme cafeina si pizza in software. Cafeaua si pizza o dam noi. Join us?

Daca te regasesti in anuntul nostru, vrem sa te cunoastem! Trimite un email la cv@silkweb.ro

Anuntul este de actualitate si acum cand il citesti.