Scrie pentru comunitatea SilkWeb

Salutare,

In primul rand vreau sa iti multumesc pentru ca vrei sa contribui la acest blog.

Misiunea acestui blog este aceea de a demonstra tuturor faptul ca actiunile bune de marketing, strategiile corect gandite si executate, transforma vizitatorii unui site in clienti.

Cautam colaboratori, care pot transmite sfaturi utile audientei acestui blog printr-un stil de scris cat mai original. Aceste articole trebuie sa spuna o poveste, sa vina cu exemple concrete si date despre rezultatele obtinute.

In mare se publica continut (sfaturi si idei) pe care cititorii nostri le pot pune in practica imediat.

Blogul nostru trateaza subiecte legate de performanta in marketing online, optimizarea ratei de conversie, SEO (optimizare site si campanii de link building), content marketing, social media, google analytics, servicii PPC, descrieri de aplicatii utile utilizate si multe alte informatii utile pentru cititori.

Pentru ca ne pasa de cititorii nostri si am investit foarte mult in comunitatea din jurul SilkWeb, suntem foarte pretentiosi cu subiectele articolelor tale.

Inainte de a trimite un articol gata scris, imi poti trimite cateva idei despre acesta, dupa care cateva exemple de alte articole postate de tine in blog-ul propriu sau pe altele.

Stim ca in Romania exista mai multe aplicatii bune care pot ajuta clientii sa vanda mai mult. Suntem bucurosi sa le prezentam si comunitatii noastre.

Astept propunerile tale pe adresa de email cosmin@silkweb.ro