Cei care ne cunosc si urmaresc stiu ca odata cu lansarea noului site am introdus in acesta si acest tool care iti face un audit SEO asupra unei pagini web. Totul se intampla in mod automat, iar raspunsul vine pe adresa de email in cateva minute, sau poate dura ceva mai mult daca se proceseaza mai multe cereri.

Citeste : Cum Te Ajuta Un Audit SEO

Totalizand un numar de peste 800 de domenii unice care si-au facut acest audit seo gratuit, am decis sa oferim o imagine de ansablu asupra nivelului de optimizare ale acestora. Aici mentionam faptul ca peste 95% sunt pagini web din Romania.

Acest infographic prezinta informatii procesate de noi asupra optimizari on site asupra unei pagini web (timpi de incarcare, optimizare continut, imagini, metas, h1) dar si factorii off site (numar de back link-uri si MozRank).

Multumim celor care au promovat acest serviciu si ne bucura faptul ca multe firme au folosit datele din aceasta analiza pentru a-si imbunatatii optimizarea propriilor pagini. 

infographic audit seo

cod preluare infografic : 

<a href=’http://www.silkweb.ro/blog/infografic-audit-seo/’  title=’infografic audit seo’ ><img src=’http://www.silkweb.ro/blog/wp-content/uploads/2012/11/infographic-audit-seo.jpg’  alt=’infografic audit seo’ title=’infografic audit seo’ width=’640′ height=’2710’/></a>

Daca inca nu ai vazut rezultatele paginii tale intr-un audit SEO SilkWeb, cere unul acum !

Curs SEO Online pentru Incepatori Medii si Avansati – Profita Acum

Poti da o valoare blogului / sitului tau cu acest widget pentru audit.

Cosmin Daraban

Comments

comments