Aproximativ 2 minute timp de citire

Ai o afacere mica sau mijlocie si vrei un sistem sigur prin care sa vinzi constant? Planul de Actiune SilkWEB este o solutie completa ce functioneaza pe baza a 3 fractiuni unice, ce includ 7 strategii de marketing aplicate impreuna pentru ajuta orice afacere sa creasca, incepand de la startup-uri abia lansate si pana la intreprinderi uriase.

7 Actiuni de marketing care iti cresc afacerea online

Pentru ca si cel mai bun produs din piata are nevoie de marketing, dovada fiind faptul ca si marile branduri din lume – Apple, Amazon, Google, Coca Cola, McDonald’s si multi altii se promoveaza online pentru a ajunge la noi clienti sau a vinde mai mult celor existenti.

Cunoscand aceste informatii, la SilkWeb am realizat un plan de actiune unic in Romania, ce cuprinde 7 elemente, pe care l-am implementat cu succes atat in strategia noastra, cat si la peste 100 de clienti in ultimul an. 

1. Servicii SEO

Oamenii iti cauta deja produsele sau serviciile in Google. Esti prezent acolo? Vrei sa fii primul ales? Atunci serviciile noastre SEO sunt gata sa iti aduca mai mult trafic si vizibilitate.

2. Servicii PPC cu Google AdWords

Ramai in top si intrece-ti concurenta! Alege-ti doar obiectivul si noi te ajutam sa ajungi acolo printr-o strategie completa pentru reclame care atrag vizitatorii in site si ii conving sa cumpere.

3. Servicii Social Media Marketing

Facebook, YouTube, Instagram… Ai la dispozitie platforme unice sa iti transmiti mesajul exact acolo unde se afla si publicul tau. Lasa-ne sa iti cream strategia prin care castigi o comunitate fidela in jurul afacerii tale.

ghid email marketing
Solutia la care ai visat este aici

Inscrie-te pentru a castiga

Secretele vanzarilor prin email marketing

4. Servicii PPC cu Facebook Ads

Pentru ca in fata ta se deschide o lume de oportunitati. Iti prezentam mesajul doar in fata oamenilor pregatiti sa cumpere si sa iti adore produsele, cu un minimum de investitie din partea ta.

5. Servicii Lead Generation

Oamenii care ajung in site-ul tau trebuie condusi mai departe spre cumparare. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de transformarea traficului in lead-uri calificate, pregatite sa faca urmatorul pas.

6. Servicii Email Marketing

Castiga increderea clientilor tai prin comunicare personalizata, 1 la 1 si permite-ne sa iti transformam mail-urile in cele mai puternice arme de vanzare din arsenalul tau.

7. Servicii Optimizarea Ratei de Conversie

Economiseste bani si timp printr-o experienta 100% placuta pentru clientii tai. Vinde mai mult cu acelasi trafic, fa doar ceea ce iti place si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de restul.

infografic plan actiune

Vrei mai mult de la afacerea ta online ? Alege planul de actiune SilkWEB!

Cosmin Daraban

CEO la Gomag
18 ani experienta online
Din 2005 CEO & Cofondator SilkWEB & Gomag.
Scriu din experienta despre marketing in ecommerce,
optimizare rata de conversie, crestere trafic si vanzari (SEO, SEM & UX)
Implicat in lansarea si dezvoltarea a peste 650 de magazine online din nise diferite.

Comments

comments