Ne bucuram sa te anuntam ca, in mai putin de doua saptamani, lansam in premiera Academia de eCommerce by SilkWeb, o noua serie de evenimente destinate pasionatilor de comert online, deocamdata in Baia Mare. Prima editie a acestei intalniri va avea loc miercuri, 22 iunie 2016, de la ora 19:00, in locatia La Moustache, situata in Piata Libertatii, nr. 5, Baia Mare.

Evenimentele se adreseaza antreprenorilor care au deja un business online dar si celor incepatori, cei care isi doresc din prima un site cu potential crescut de castig. De asemenea, asteptam cu interes participarea colegilor bloggeri, cat si a altor persoane interesate sa invete totul despre eCommerce.

Conceptul evenimentului este “totul despre eCommerce” si chiar vorbim serios: la fiecare eveniment vom aborda un subiect diferit legat de piata de comert online, incepand de la construirea unei afaceri online si pana la automatizarea sarcinilor de marketing legate de site.

Vrei sa participi la prima editie a Academiei de eCommerce? Nu uita sa iti confirmi prezenta cat mai repede – locurile disponibile sunt limitate la 30 de participanti. Vezi aici detalii si asigura-ti locul chiar acum!

Prima editie a Academiei de eCommerce va avea un caracter introductiv dar asta nu inseamna ca vei pleca acasa fara cateva ponturi si noutati extrem de importante legate de tot ceea ce inseamna comert online. Iti vom prezenta ultimele stiri legate de eCommerce, care este starea pietei actuale si iti vom prezenta concret cateva dintre temele pe care urmeaza sa le dezbatem, in detaliu, pe viitor.

Dupa prezentarea noastra, vei avea ocazia sa ne pui intrebari, sa descoperi raspunsurile pe care le cautai de mult si sa ne ceri sfaturile. Vrem sa ajungem la o comunitate exclusivista de 10.000 de membri, printre care ne dorim sa te numeri si tu, ce va avea acces la continut premium, in formate variate.

Asadar, te asteptam la prima editie Academia de eCommerce by SilkWeb impreuna cu alti cunoscuti, interesati sa isi construiasca si dezvolte o afacere online. Asigura-ti din timp locul in comunitatea noastra!

Probabil acum te intrebi de ce ne mobilizam pentru a crea aceasta serie de evenimente. Raspunsul e foarte simplu.

Si noi am fost la inceput. Si noi am fi avut nevoie de cineva sau ceva care sa ne spuna cum sa facem lucrurile bine, cum sa iesim pe plus si sa evitam pierderile. Iar in acel moment, nici macar piata din Romania nu era suficient de pregatita pentru ceea ce inseamna comert online sau site-uri.

Acum mai mult de 10 ani resursele erau limitate. Asa ca am pornit incet, cu obiectivul clar de a ajuta cat mai multi clienti sa vanda si, normal, sa obtinem si noi succesul, odata cu proiectele de care ne-am ocupat. Am facut greseli, am invatat din ele, ne-am redresat, am gresit din nou, am invatat si tot asa.

Pana acum am lucrat pentru mai mult de 500 de clienti, ajutandu-i sa se numere printre cele mai cunoscute nume de pe piata. Am participat la diferite evenimente in urma carora ne-am intors la lucru cu un bagaj si mai bogat de cunostinte (dintre acestea mentionez doar Gala Premiilor eCommerce, cel mai important eveniment de comert online din Romania).  

De-a lungul timpului am acumulat, nu tot, dar am invatat in detaliu care sunt cele mai importante abordari si strategii legate de eCommerce. Asa ca, acum, ne facem datoria de a-i ajuta pe altii – printre care te numeri chiar si tu.

Evenimentele sub umbrela Academia de eCommerce by SilkWeb au scopul de a-ti furniza cele mai proaspete informatii si ponturi de pe piata, legate de comertul online: creare, lansare si dezvoltare afaceri online, SEO, local SEO, strategii PPC (Google AdWords, Facebook Ads etc.), Social Media Marketing, Email Marketing, Lead Generation & Lead Nurturing, Optimizarea Ratei de Conversie, marketing automation, instrumente de analiza si monitorizare etc.

Pentru fiecare editie vom pregati o tema diferita, iar teoria va fi cat se poate de limitata. Pentru ca vrem sa vezi concret care sunt rezultatele fiecarei strategii, iti vom oferi exemple, studii de caz, analize, iar daca vei raspunde la intrebarile noastre, iti vom face o analiza detaliata a site-ului tau, discutand concret problemele pe care le ai de rezolvat.

Vom tine cont in permanenta de feedback-ul comunitatii noastre si poti sa fii sigur de pe-acum: daca ne spui ca vrei informatii si raspunsuri pe o anumita tema, la urmatoarea editie vom discuta chiar despre ceea ce ai TU nevoie.

Vei pleca de la fiecare eveniment cu un plan complet de crestere a site-ului si strategii in urma carora, daca le aplici, vei obtine mai mult trafic, mai multe vanzari, mai multi clienti.

Te asteptam la prima editie Academia de eCommerce by SilkWeb in 22 iunie la Baia Mare! Asigura-ti locul chiar acum si primeste acces la un eveniment exclusivist, in urma caruia vei ramane cu informatii premium, de maxim interes pentru tine si afacerea ta.

Cosmin Daraban

Comments

comments