In numele echipei SilkWeb, am placerea de a te invita la cea de-a doua editie a seriei de evenimente Academia de eCommerce, care va avea loc miercuri, 13 iulie, tot de la ora 19:00, in locatia La Moustache, situata in Piata Libertatii nr. 5, Baia Mare.

Rezerva-ti locul din timp (acestea sunt limitate la 30 de participanti) si pregateste-te pentru o doza premium de date, informatii, ponturi si strategii legate de optimizarea SEO a site-ului tau. La cea de-a doua editie a Academiei iti vom arata cum sa cuceresti primele pozitii in Google, mai exact, cum sa faci SEO corect si sa nu fii penalizat.

Prima editie a Academiei de eCommerce by SilkWeb a fost, dupa afirmatiile celor peste 30 de participanti, o sesiune foarte interesanta de networking. In principiu, am pus accentul pe interactivitate si discutii informale deoarece stiu foarte bine ca oamenii invata mai mult si mai eficient din exemple concrete.

Premiera evenimentului a durat putin mai mult de o ora, timp in care am discutat despre cele mai fierbinti subiecte de pe piata de eCommerce, care sunt elementele obligatorii dintr-un site bun, cum si unde sa targetezi clientii potriviti si cum facem marketing pentru clientii nostri incepand de maine, prin optimizarea SEO onsite si off-site, utilizarea instrumentelor PPC cu accent pe remarketing, urmarea funnel-ului de vanzare si monitorizarea permanenta cu Google Analytics.

La sfarsit, am privit retrospectiv, recunoscand 5 greseli pe care le-am facut in cei 10 ani de SilkWeb dar si modalitati de indreptare a acestora. Gasesti prezentarea si inregistrarea video a primei editii Academia de eCommerce by Silkweb – Editia 1.

Daca nu ai reusit sa ajungi la primul eveniment Academia de eCommerce, stai linistit, in 13 iulie ai ocazia atat sa intri in ritm cu noi cat si sa descoperi strategii avansate de SEO pe care le poti aplica usor in site-ul tau.

De ce NU trebuie sa ratezi ce-a de-a doua editie Academia de eCommerce by SilkWeb?

In ziua de astazi, toata lumea cauta pe Google. Dar sa fii acolo, pe cine stie ce pagina, nu e de ajuns. Ai nevoie de mai mult. Trebuie sa ai acces la mintea si inima potentialilor clienti, sa apari exact sub ochii lor in locul potrivit si la momentul potrivit. Trebuie sa vorbesti pe limba lor. Trebuie sa le simti si sa le anticipezi dorintele. Si sa le prezinti solutia potrivita. Odata ce faci asta, le castigi increderea, aprecierea si banii.

SEO este strategia care construieste incredere si iti confera credibilitate. Pentru ca, fara SEO, nu ai sanse sa ajungi in prima pagina din Google. Si daca nu esti acolo, e ca si cum nu ai exista deloc.

La cea de-a doua editie a Academiei de eCommerce by SilkWeb iti vom arata cum sa iti optimizezi site-ul in totalitate, pentru a raspunde asteptarilor si dorintelor clientilor tai. Iar in momentul in care le oferi lor ceea ce isi doresc, Google este multumit.

De asemenea, iti vom oferi ponturi legate de optimizarea SEO specifica in cazul in care ai o afacere locala. Urmand tacticile de local SEO ai sansa sa obtii rezultatele dorite mai repede, sa obtii o pozitie mai buna decat firmele concurente si sa intri pe noi piete, pe care, poate, pana acum, nici nu le-ai luat in considerare.

Stii cum te ajuta  Google in afacerea ta? Afla totul din acest Ghid SEO
ghidul seo

Vrei mai mult trafic din Google? Vrei mai multi clienti?

Cere acces la noul ghid SEO actualizat cu modificari algoritmului Google.

Adevarul este ca foarte multi clienti cauta informatii online, pentru a-si face cumparaturi offline, in magazine fizice. Dar si viceversa. In orice caz, afacerile online care ocupa primele pozitii in prima pagina din Google primesc cel mai mare volum de trafic si conversii.

Problema e cand lucrurile stau total invers. Cu cat esti mai jos in Google, cu atat primesti mai putin trafic. Acesta e si motivul pentru care frica de penalizari este una generala. In cadrul acestei editii vom discuta si despre penalizarile Panda, Penguin si Mobilegeddon, despre principalele greseli care duc la penalizari masive dar si modalitati de prevenire a acestora.

Bineinteles, vei primi si doza potrivita de noutati referitoare la Google, deoarece, sa recunoastem, prezenta business-urilor noastre depinde foarte mult de regulile impuse de acest gigant. Cu siguranta, are un cuvant de spus in felul in care facem SEO si luptam pentru a ocupa cele mai bune pozitii pe prima pagina.

Citeste si: Lansam Prima Editie Academia De eCommerce – Eveniment Marca SilkWeb

Dar nu ne oprim aici. Participand la aceasta editie ai sansa sa primesti o analiza cu sugestii SEO asupra propriului site, pe care o vom prezenta in cadrul evenimentului.

Practic, vom analiza aspecte precum optimizarea onsite, timpul de incarcare al site-ului, prezenta in social media, blogging si profilul de backlink-uri. Vom identifica elementele care lipsesc din site si pe cele care reprezinta un balast in cursa pentru primele pozitii. Vei pleca de la eveniment cu o multime de idei si sugestii relevante, personalizate, pe baza carora iti vei imbunatati site-ul si pozitia in Google.

Vrei sa afli de ce performanta site-ului tau lasa de dorit? Vrei sa primesti o analiza personalizata, de la o echipa cu peste 10 ani de experienta in domeniu?

Inscrie-te la cea de-a doua editie a seriei de evenimente Academia de eCommerce by SilkWeb si profita de experienta noastra!

Este important sa iti amintesc ca seria de evenimente pe care o organizam se adreseaza proprietarilor de business-uri online dar si incepatorilor, viitorilor antreprenori care isi doresc sa isi construiasca, lanseze si dezvolte o afacere online intr-un brand. Mai mult, informatiile prezentate sunt utile si pentru bloggeri, influenceri, publicitari dar si orice alte persoane interesate de piata de comert electronic si tehnici de digital marketing.

Evenimentele sub umbrela Academia de eCommerce by SilkWeb iti prezinta informatii si sfaturi legate de comert electronic, SEO, campanii PPC, tehnici de optimizare a ratei de conversie, lead generation, email marketing, Social Media Marketing, Google Analytics etc.

Punem la bataie experienta noastra acumulata de-a lungul a mai mult de 11 ani si urmam valorile agentiei noastre – focus pe client, pasiune, calitate, inovatie prin simplitate, comunicare, lucru in echipa si transparenta – pentru a oferi tuturor celor care au legatura cu piata de comert electronic bagajul de cunostinte, informatii, secrete si date, pe care le-am aplicat si noi in cresterea a peste 500 de proiecte de succes.

Esti pregatit pentru o doza completa de ponturi legate de SEO pentru site-ul tau? Hai la cea de-a doua editie a Academiei de eCommerce by SilkWeb, pe 13 iulie, de la ora 19:00, la Moustache!

Cosmin Daraban

Comments

comments